Informació legal

El lloc web El medi natural del Bages i del Moianès amb tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, mapes, codis i qualsevol altre material són propietat de la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN), societat filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), amb el NIF G-62058300, i amb seu social al carrer del Carme, 47, de Barcelona, CP 08001, o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts a la ICHN. Tot aquest material està a l’empara de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual. L’accés al lloc web El medi natural del Bages i del Moianès resta subjecte a les condicions següents:

•  Queda prohibida la reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb el contingut d’aquestes pàgines web, que necessitarà sempre l’autorització expressa i escrita de la ICHN.

•  La ICHN no es responsabilitza de la mala utilització dels continguts d’aquestes pàgines web per part de l’usuari.

•  La ICHN no es responsabilitza de qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines web i, per tant, no elaborada directament i sota el control de la ICHN o no publicada amb el seu nom. Concretament, la ICHN no respon del contingut i la informació de les pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links) amb les pàgines web de la ICHN.

•  La ICHN es reserva el dret d’actualitzar els continguts d’aquestes pàgines web quan vulgui, i també d’eliminar-los i de limitar-hi o impedir-hi l’accés, de manera temporal o definitiva.

•  La ICHN no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fan responsables dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi. La ICHN dóna estricte compliment a la normativa vigent sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal.